Vintertjenester

Vintertjenester gjort på en enkel måte

Privat eller næring, vinteren kommer alltid ganske brått på. Vi leverer tjenester til både privat og bedrift, og har utstyret som trengs for å bokstavelig talt brøyte vei i snøværet.

Vi sørger for at dine eiendommer er frie for snø og is, sånn at de som bruker eiendommen kommer seg fram, og ikke minst at det er trygt og de ikke pådrar seg noen skader.

Vintervedlikehold

Rygge Renhold og Service tar seg av alt du trenger for vedlikehold av eiendommer på vinteren. Det være seg privat eller bedrift. Vi tar jobben og sørger for at du alltid har en framkommelig hverdag.

Vintervedlikehold vi gjør for deg

Måking av snø og fjerning av istapper

Det kan være direkte farlig for alle som ferdes på eiendommen om den ikke er vedlikehold godt nok vinterstid.

Man kan skli på bakken, og istapper kan falle fra stor høyde. Våre vaktmestere sørger for at ditt borettslag, sameie eller næringsbygg er helt fritt for risikofaktorer.

Ring oss om du trenger en tjeneste som alltid sørger for å strø og salte når det trengs. Ved plutselige snøfall er vi klare på kort tid. Fordi vi vet at været i Norge brått kan skifte, er vi alltid i beredskap. Dette kommer deg som vår kunde til gode.

Vi fjerner snø og istapper fra tak. Dette er en veldig viktig oppgave, da det er huseier som er ansvarlig for sin fasade og sikkerhet. Samtidig overvåker vi eiendommen daglig. Alt for sikkerheten og god framkommelighet. Vi er der for deg!

.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle