Våre Renholdstjenester

Vi leverer alle tjenester innen renhold

Våre ansatte har lang og god erfaring med renholdsoppdrag, lønnes etter tariff og har forsikring under oppdrag.

Mopp på gulv

Fast vaskehjelp

Rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger for alle våre kunder og gjør oppfølging regelmessig for å opprettholde kvalitet år etter år.

Teppe som ligger på gulvet i et rengjort hus

Flyttevask

Vi tilbyr grundig flyttevask for tomme boliger og leiligheter. Vi forstår hvor viktig det er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert.

Et kjøkken med åpen stekeovnsdør

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en til to ganger i året. Hovedrengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv.

Utførelse av vindusvask

Vindusvask

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Stue med blant annet sofa og bord

Visningsvask

En proff visningsvask gjør boligen pen og ren. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig slik at man kan få en god pris når man skal selge.

Innsiden av en bolig med mange vinduer

Hyttevask

Det skal være deilig å komme frem til hytta på våren, da er den skinnende. Vi utfører små vedlikeholdsarbeider, plenklipping, trimming av hekk med mer.

Et renholdt kontorlokale

Kontorvask

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

Trapper som går nedover

Trappevask

Best kvalitet på trappevask får du hos et firma som har spesialisert seg på dette. La Rygge Renhold ta trappevasken, så kan du heller bruke tiden din på andre ting.

Smittevask / desinfisering

Vi kan hjelpe deg / dere med å rengjøre og sørge for et smittefritt miljø. Vi kan hjelpe, skoler, barnehage, borettslag, bedrifter m.m. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Person som står på ei matte ved en inngangsdør

Matteutleie

Vi tilbyr matteutleie. Vi har flere typer matter i flere ulike størrelser. Vi tilbyr faste avtaler. Ta kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Person som støvsuger

Byggvask

En grundig rengjøring av et nytt eller nyoppusset bygg eller bolig er viktig. Vi fjerner byggstøv og smuss etter for å sikre et rent og trygt miljø for beboerne.

Et lite rom eller en brakke

Brakkevask

I tillegg til renhold, leverer og etterfyller vi det kunden trenger av dispensere, stativer og artikler som håndtørkepapir, avfallsekker, håndsåpe, håndkrem og håndrens.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle