Våre Renholdstjenester

Vi leverer alle tjenester innen renhold

Våre ansatte har lang og god erfaring med renholdsoppdrag, lønnes etter tariff og har forsikring under oppdrag.

Fast vaskehjelp

Rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger for alle våre kunder og gjør oppfølging regelmessig for å opprettholde kvalitet år etter år.

Flyttevask

Vi tilbyr grundig flyttevask for tomme boliger og leiligheter. Vi forstår hvor viktig det er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert.

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en til to ganger i året. Hovedrengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv.

Vindusvask

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Visningsvask

En proff visningsvask gjør boligen pen og ren. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig og slik at man kan få en god pris når man skal selge.

Hyttevask

Det skal være deilig å komme frem til hytta på våren, da er den skinnende. Vi utfører små vedlikeholdsarbeider, plenklipping, trimming av hekk med mer.

Kontorvask

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

Trappevask

Best kvalitet på trappevask får du hos et firma som har spesialisert seg på dette. La Rygge Renhold ta trappevasken, så kan du helle bruke tiden din på andre ting.

Airbnb

La oss ta ansvar for din AirBnB rengjøring. Da slipper du å tenke på at det skal rengjøres før du drar fra stedet. Garantert rent og ryddig, mens du kan slappe av!

Smittevask / desinfisering

Vi kan hjelpe deg / dere med å rengjøre og sørge for et smittefritt miljø. Vi kan hjelpe, skoler, barnehage, borettslag, bedrifter m.m. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Matteutleie

Vi tilbyr matteutleie. Vi har flere typer matter i flere ulike størrelser. Vi tilbyr faste avtaler. Ta kontakt med oss for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Byggvask

En grundig rengjøring av et nytt eller nyoppusset bygg eller bolig er viktig. Vi fjerner byggstøv og smuss etter for å sikre et rent og trygt miljø for beboerne.

Brakkevask

I tillegg til renhold, leverer og etterfyller vi det kunden trenger av dispensere, stativer og artikler som håndtørkepapir, avfallsekker, håndsåpe, håndkrem og håndrens.