Hage- og Gartnertjenester

Vedlikehold av grøntområder

Vi i Rygge Renhold & Service tar oss ikke bare av vedlikehold innvendig og rydding, feiing og småplukk utvendig. Vår gartnerservice sørger for at utearealene ved ditt borettslag, boligsameie, næringsbygg etc. ser helt fantastisk ut i sommerhalvåret.

Grøntområder som skinner

Det er noe eget med å bo i et borettslag eller sameie der alt er i orden, gresset er grønt, blomstene blomstrer i alle mulige farger og alt er rent og pent.

Man føler seg bedre og ser mer positivt på ting. Når du setter deg ned på en av benkene i uteområdet, er det som å sitte i en flott park. Ta fram boka du leser akkurat nå, sett deg ned og slapp av mens du nyter det flotte grøntanlegget rundt deg. Det er godt for helsa!

Siden fine omgivelser tross alt er bra for både den mentale og den fysiske helsa, står vi beredt til å sørge for at dette fortsetter.

Våre gartnertjenester utfører

Gressklipping, kantklipping og trimming

Våre vaktmestere utfører regelmessig klipping og trimming av grøntarealer. Dette sørger for at du alltid har fine og representable grøntområder, som alle vil trives i.

Vi har utstyr som trengs for jobben, og den kunnskapen du leter etter også for trimming av hekker, busker og trær. Tjenestene vi utfører for deg som kunde, blir alltid skreddersydd ditt behov. Kontakt oss, så sørger vi for at dine uteområder ser helt fantastiske ut hele året!

.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle