Smittevask & desinfisering

Vi sørger for et trygt miljø

Rygge Renhold og Service får mange henvendelser angående utførelse av smittevask og desinfeksjon av borettslag, sameier, kontorlokaler og private boliger. Det kan også være et behov i andre typer fellesområder i forbindelse med for eksempel koronaviruset.

Vi har ansatte med spesialkompetanse innenfor sanering av ulike smittekilder og kjemikalier for å fjerne og drepe smitten.

Arbeidet gjennomføres ved at alle overflater som berøres av mennesker blir vasket ned og det er spesielt viktig med en grundig vask av dørhåndtak, gelender, betjeningsknapper i heiser, lysbrytere og postkasser. Etter en god vask vil de samme områdene sprayes med desinfiserende midler.

Våre prosedyrer og HMS-system, sikrer deg som kunde og våre ansatte under og etter arbeidet. Vi bruker godkjent verneutstyr, rengjørings- og desinfiseringsmidler.

Til tider kan det være vanskelig å få tak i antibakterielle produkter. Derfor ønsker vi å sørge for at alle våre kunder har dette lett tilgjengelig.

Har du behov for desinfisering og smittevask av dine lokaler, eller har du noen spørsmål?

.
.

Få et tilbud

Målet med desinfisering er å fjerne eventuell smitte som befinner seg i rommet. Desinfiserende er en effektiv metode for å sørge for et rent og smittefritt lokale. Send oss gjerne en forespørsel på pristilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.