Vindusvask

Vi rengjør dine vinduer

Nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Med riktig utstyr, teknikk og kompetanse kan vi pusse vinduer opp til 4.etg uten bruk av lift. Dette gir oss muligheten til å tilby dere lave priser. Vår vinduspuss-oppdrag er alt fra hus, leiligheter, butikker, kontorer til borettslag. Vi tilbyr både utvendig og innvendig vinduspuss.

Ønsker du en vinduspuss-avtale? De fleste privathus har et fast intervall på 4 ganger årlig. Dette kan variere fra kunde til kunde. Vi imøtekommer alltid det kunden ønsker seg. Du bestemmer selv hvor ofte vi kommer. Dersom du ønsker å ha engangsvask, er det også helt i orden. Kundens behov er det viktigste for oss.

Prisen du får fra oss inkluderer mannskap, utstyr, renholdsprodukter (miljøvennlige produkter) og andre direkte utgifter i forbindelse med renholdet (Ingen skjulte kostnader i tilbudet).

Vi tilbyr alle kunder en 100% fornøydhetsgaranti. Garantien innebærer: Hvis dere er misfornøyd med jobben så kommer vi tilbake og retter opp i det kostnadsfritt.

.

Få et tilbud

Send oss gjerne en forespørsel på pristilbud.