Vindusvask

Vi rengjør dine vinduer

Nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Med riktig utstyr, teknikk og kompetanse kan vi pusse vinduer helt opp til fjerde etasje uten bruk av lift. Dette gir oss muligheten til å tilby dere lave priser. Våre vinduspuss-oppdrag omfatter alt fra hus, leiligheter, butikker, kontorer til borettslag. Vi tilbyr både utvendig og innvendig vinduspuss.

Ønsker du en vinduspuss-avtale? De fleste privathus har et fast intervall på fire ganger årlig. Dette kan variere fra kunde til kunde. Vi imøtekommer alltid det kunden ønsker seg. Du bestemmer selv hvor ofte vi kommer. Dersom du ønsker å ha engangsvask, er det også helt i orden. Kundens behov er det viktigste for oss.

Prisen du får fra oss inkluderer mannskap, utstyr, renholdsprodukter (miljøvennlige produkter) og andre direkte utgifter i forbindelse med renholdet (Ingen skjulte kostnader i tilbudet).

Vi tilbyr alle kunder en 100% fornøydhetsgaranti. Garantien innebærer: Hvis dere er misfornøyd med jobben så kommer vi tilbake og retter opp i det kostnadsfritt.

.

Få et tilbud

Send oss gjerne en forespørsel på pristilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.