Skreddersydd vaktmestertjeneste

Din vaktmester i Moss og omegn

Det er mye som skal holdes i orden på et bygg, og det er ikke sikkert man får tatt unna alt alene. Da er det kjekt at vi i Rygge Renhold & Service tilbyr profesjonelle vaktmestertjenester i Moss og omegn, for alt fra private kunder, til næringsliv, sameier, bofellesskap, boligbyggelag og offentlige bygg.

I oss får du en vaktmester som tar seg av alt fra teknisk drift, til vedlikehold av bygg og installasjoner. Vi tar oss av alt!

Skreddersydd vaktmestertjeneste

Vi hjelper deg med det du har behov for, og skreddersyr vaktmestertjenesten spesielt for deg.

Det første vi gjør når dere tar kontakt med oss, er å sette oss ned med dere for å lage planen vi skal jobbe etter. Dette gjør at dere ikke betaler mer enn dere trenger for tjenesten.

Hva vi gjør som vaktmester

Vedlikehold både inne og ute

Rygge Renhold & Service gjennomfører normale vedlikeholdstjenester for private, borettslag og næringsliv. Dette innebærer for eksempel feiing og rydding, bortkjøring av avfall, skifting av lyspærer og lysrør og annet forefallende.

Vedlikehold av både ute- og innearealer er en viktig del av vår vaktmestertjeneste. Bygningsmassen skal alltid være i best mulig stand, og det samme gjelder for den tekniske delen av bygget.

Et bygg er en stor investering for deg som eier det, og godt vedlikehold både ute og inne er med på å opprettholde og øke verdien, for eksempel med tanke på et senere salg.

Kom til oss med dine behov og ønsker, så ser vi sammen på hva du vil ha utført. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat!

.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.