Drift og vedlikehold

Drift og vedlikehold av borettslag og næringsbygg

Å holde bygningsmassen i god stand er helt avgjørende for å bevare bygningens verdi. For et boligselskap eller en bedrift er et bygg en langsiktig investering, og da er jevnlig vedlikehold alfa og omega. Vi tar gjerne jobben med å holde disse bygningene i godt stand, både teknisk og estetisk!

Vi kontrollerer og vedlikeholder

Rygge Renhold kan tilby både periodisk og løpende vedlikehold av deres bygningsmasse. La oss sørge for at det tekniske anlegget fungerer bra, og stå for regelmessige inspeksjoner og kontrollrunder på eiendommen.

På den måten oppdager vi små problemer og feil før de blir store og kostbare.

Vi tar oss av det tekniske anlegget i borettslaget eller sameiet, og sørger for at det fungerer som det skal. Det samme gjelder sentralvarme, ventilasjon og heiser.

Der det trengs henter vi inn fagpersonell, som kan utføre nødvendige forbedringer eller reparasjoner. Et velfungerende brannvarslingsanlegg er noe av det viktigste vi har i et bygg. Vi sørger for at dette anlegget alltid er i best tilstand.

Om det trengs oppussing eller renovering, er vi behjelpelige med bistand på dette området. Skulle det trengs søknadsskriving og eksterne fagfolk, hjelper vi til med dette også.

Fasadevask og fjerning av grafitti

Et bygg med en nyvasket fasade er ikke bare fin å se på, men også med på å forlenge byggets levetid vesentlig! På den måten unngår man at bygningsmassen slites ut altfor tidlig, og at man må ut med vesentlige kostnader. Fasadevask er helt essensielt og bør stå på enhver plan for drift og vedlikehold av både borettslag, næringsbygg og eneboliger.

Grafitti fører til mangfoldige millioner i utgifter for borettslag og næringsbygg hvert eneste år. Vi tar denne jobben for deg, og har utstyret og ekspertisen som skal til for å fjerne grafitti og tagging effektivt. I tillegg har vi mulighet til å legge en beskyttelse på fasaden som gjør grafittifjerning enklere i framtiden.

Vi tar driften og vedlikeholdet for dere! Kontakt oss for en god prat og et godt tilbud!

.
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.