Feiing og garasjevask

Feiing og Vask av utearealer

Når snøen forsvinner og våren titter fram, er det alltid mange overraskelser som ligger igjen etter vinteren.

Utenom dette er det også mye sand og grus igjen etter den kalde tida. Dette kommer vi og spyler vekk for deg, sånn at uteområdene dine er klare for vårlige gleder!

Feiing og spyling av uteområder

Rygge Renhold kan tilby vedlikeholdsavtaler der vi utfører regelmessig feiing og spyling av uteområder. Det er alltid du som bestemmer intervallen på når vi skal komme og gjøre jobben vår. Noen vil ha tjenesten utført flere ganger i året, og andre vil kun ha det utført på vårparten, eller før for eksempel 17. mai.

Vi feier og spyler uteplass og veier, og har utstyr og kunnskap til å utføre profesjonell feiing og spyling av alle underlag. Våre feiemaskiner og høyttrykkspylere, gjør at områdene ved din bedrift eller borettslag og sameie blir skinnende rene, og innbydende for alle.

Garasjevask

La oss hjelpe deg med vask av ditt garasjeanlegg eller parkeringshus. Våre medarbeidere har all erfaring i verden og utstyret i orden for å utføre en profesjonell vask for deg som kunde. Vi spyler og rengjør også tak og vegger.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud, så legger vi en plan for hvordan vi skal utføre jobben best mulig for nettopp deg!

.