Om oss

Renhold og service av høyeste standard

Rygge Renhold & Service AS utfører oppdrag i Østfold, Akershus og Oslo, etter kundenes forventede høye standard. Våre ansatte har lang og god erfaring med renholdsoppdrag, lønnes etter tariff og har forsikring under oppdraget.

Vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Likevel er det noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandøren når du har behov for renholdstjenester eller vaktmestertjenester!

Vårt mål er at kunden alltid er fornøyd, slik at vi kan være stolte over våre utførte oppdrag og at kundene automatisk anbefaler oss til andre.

Hvorfor velge oss:

Har du lest våre kundereferanser?

Miljøfyrtårn logo

Rygge Renhold er Miljøfyrtårn sertifisert

Vi er stolte av å kunngjøre at Rygge Renhold har oppnådd Miljøfyrtårn sertifiseringen. Dette er en viktig milepæl for oss, som viser vår forpliktelse til bærekraft og miljøvennlighet. Som Miljøfyrtårn sertifisert bedrift har vi implementert tiltak for å redusere vårt miljøavtrykk, spare energi, redusere avfall og fremme et bærekraftig arbeidsmiljø. Dette initiativet er en del av vår langsiktige visjon om å bidra positivt til samfunnet og miljøet.

Vi fortsetter å jobbe hardt for å opprettholde og forbedre våre miljøvennlige praksiser for en bedre fremtid.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.