Byggvask

Trenger du hjelp med renhold etter bygging / oppussing?

Byggvask omfatter både en endelig og grundig vask når arbeidet er ferdigstilt, samt løpende renhold i byggeperioden. Den siste vasken er for forbrukernes del, og sikrer at de kan flytte inn i et nybygg, eller et nylig renovert bygg, som har et godt og trygt inneklima.

En god, profesjonell byggvask skal fjerne absolutt alt av støv, og sørge for at du kan flytte rett inn i et rent og trygt hjem. Rygge Renhold og Service leverer byggrengjøring i henhold til dagens standarder innen NS-INSTA-800 og etter Rent Tørt Bygg prinsippet. Dette krever fagkunnskap og derfor er våre ledere personsertifisert innen NS-INSTA-800.

Vår renholdstjeneste inkluderer alt fra start til slutt i en byggeprosess:

  1. Brakkerenhold
  2. Nedvask til gul sone
  3. Klargjørende byggrengjøring
  4. Sluttrengjøring / overlevering av bygget

BM Dustdetector: Krav til lavest mulig støvbelastning er mest aktuelt, og krever derfor støvmålinger i tillegg til visuell kontroll. Kontroll utføres med BM Dustdetector – som er et måleinstrument for kvantitativ analyse med geltape. Skriftlig dokumentasjon etter målingene leveres til entreprenør.

Vi i Rygge Renhold og Service vet at fleksibilitet er meget viktig under en byggeprosess. I mange tilfeller går ikke dette alltid etter planen, både når det gjelder tidsfrist for overlevering og samkjøring mellom de ulike fag på byggeplassen. Vi er meget tilpasningsdyktig og gjør vårt ytterste for å forenkle denne prosessen.

Har du behov for byggvask? Send oss en melding i skjemaet under, så finner vi en dato for en uforpliktende befaring.

.

Få et tilbud

Send oss gjerne en forespørsel på pristilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.