Vindusvask

  Vindusvask

  Nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Med riktig utstyr, teknikk og kompetanse kan vi pusse vinduer opp til 4.etg uten bruk av lift. Det gjør at vi kan tilby veldig gode priser. Vår vinduspuss-oppdrag er alt fra hus, leiligheter, butikker, kontorer til borettslag. Vi tilbyr både utvendig og innvendig vinduspuss.

  Ønsker du en vinduspuss-avtale? De fleste privathus har et fast intervall på 4 ganger årlig. Noen har oftere eller sjeldnere. Vi imøtekommer alltid det kunden ønsker seg. Du kan selv bestemme hvor ofte du ønsker at vi kommer. Hvis du ønsker å ha én gang, så er det også helt i orden. Hvis du ønsker å bestille for hver gang, så går det også helt fint. Kundens behov er det viktigste for oss.

  Prisen du får fra oss inkluderer mannskap, utstyr, renholdsprodukter (miljøvennlige produkter) og andre direkte utgifter i forbindelse med renholdet (Ingen skjulte kostnader i tilbudet)

  Fornøydsgaranti: Vi tilbyr alle kunder en 100% fornøydhetsgaranti, garantien innebærer at hvis dere er misfornøyd med jobben så kommer vi tilbake og retter opp i det kostnadsfritt.

  Bilde av person som vasker vindu med nal - Vindusvask fra Rygge Renhold og Service As

  Fyll ut skjema under for å få et uforpliktende tilbud!

   Vindusvask

   Utvending (antall vinduer):
   Innvendig (antall vinduer):

   Antall stk glassrekkverk?

   Behov for stige / lift?
   JaNei

   Har vi tilgang til gratis parkering i umiddelbar nærhet av din bolig vi kan bruke?
   JaNei