Våre tjenester

Våre ansatte har lang og god erfaring med renholdsoppdrag, lønnes etter tariff og har forsikring under oppdrag.

Bilde av vaskemopp i hjem (stue) - Fast vaskehjelp Daglig Renhold fra Rygge Renhold As

Fast vaskehjelp

Rent hjem gjør dagen bedre! Vi lager skreddersydde løsninger for alle våre kunder og gjør oppfølging regelmessig for å opprettholde kvalitet år etter år.

shutterstock_564874024

Flyttevask

Vi tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan derfor hjelpe deg!

shutterstock_546648748

Hovedrengjøring

For et godt innendørs miljø må hovedrengjøring utføres en eller to ganger i året. Hovedrengjøringen omfatter en fullstendig rengjøring fra tak til gulv.

Bilde av vindusvask med børste - Tjenester fra Rygge Renhold & Service As

Vindusvask

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

Visningsvask

Visningsvask

En proff visningsvask gjør boligen pen og ren. Å presentere boligen sin på best mulig måte er viktig og slik at man kan få en god pris når man skal selge.

42146006_927966024054151_6039245577529589760_o

Hyttevask

Det skal være deilig å komme frem til hytta på våren, da er den skinnende. Vi utfører små vedlikeholdsarbeider, plenklipping, trimming av hekk med mer.

Bilde av renhold i kontorlandskap med glassdører - Renhold av kontorer fra Rygge Renhold og Service

Renhold av kontorer

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

shutterstock_1252769779

Trappevask

Best kvalitet på trappevask får du hos et firma som har spesialisert seg på dette. La Rygge Renhold ta trappevasken, så starter godfølelsen.

Bilde av vask på rom - AirBnB vask fra Rygge Renhold & Service

AirBnB

La oss ta ansvar for din AirBnB rengjøring. Da slipper du å tenke på at det skal rengjøres før du drar fra stedet. Garantert rent og ryddig!

smittevask-rygge-renhold

Smittevask og desinfisering

Vi kan hjelpe deg / dere med å rengjøre og sørge for et smittefritt miljø. Vi kan hjelpe, skoler, barnehage, borettslag, bedrifter mm. Vi hjelper deg også med matteservice, og annet renhold innenfor smittevask.

Ønsker du også å benytte våre tjenester?